Dani hrvatskih geodeta – XX. susreti – poziv za sudjelovanje

Dobar dan, drage kolegice i kolege!
Kako sam vam već najavio, ove godine organiziraju se DANI HRVATSKIH GEODETA – XX susreti koji će se održati od 04./05. do 07. svibnja 2023. u Hotelu Medena kod Trogira.
U sklopu susreta bit će organizirana sportska natjecanja kao i stručna predavanja koja će biti uvrštena u Program stručnog usavršavanja Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije pa će oni kojima je to potrebno moći osigurati i potrebne sate usavršavanja. Praćenje predavanja bit će omogućeno samo uživo.

Cijena polupansionske usluge sa svečanom večerom i predavanjima je vrlo prihvatljiva.
Obzirom da ove godine slavimo 70 godina HGD-a i 50 godina od prvih susreta to će se posebno upriličiti angažiranjem poznatijih glazbenih zabavljača i besplatnim, neograničenim pićem na svečanoj večeri, u subotu, 06. svibnja.

Izvršni odbor Udruge geodeta osječko-baranjske županije, na svojoj zadnjoj sjednici, održanoj 08. veljače 2023. jednoglasno je donio odluku da će naša udruga organizirati besplatan prijevoz za naše članove-sudionike XX. susreta ili će sufinancirati troškove osobnog prijevoza.

Molimo sve članove, a i one koji to nisu, a planiraju ići na susrete da na mail: udruga.geodeta@gmail.com jave da li planiraju ići u četvrtak (04. svibnja) ili u petak (05. svibnja), kako bi mogli planirati organizaciju prijevoza autobusom.


Ako slučajno ne bi bilo dovoljno sudionika za autobus (u četvrtak ili u petak) onda ćemo organizirati prijevoz kombijima ili u velikom postotku sufinancirati osobni prijevoz.
Stoga, molimo da nam svakako, što prije javite predviđeni datum svog polaska na susrete.
Dakle, pozivamo vas da se na vrijeme organizirate i rezervirate si taj vikend za kolegijalno-prijateljsko-stručno druženje i uživanje.

Detaljnije informacije o cijeni, programu i prijavi pogledajte u nastavku ovog maila ili preko linka:
https://www.hgd1952.hr/index.php/226-xxdhg

Molimo vas da ovu obavijest proslijedite svim kolegicama i kolegama, s kojima ste u kontaktu.

S poštovanjem,
Mirko Živković, dipl.ing.geod.