Welcome to Our Website

Poziv na predavanje „Geodetska mjerenja tijekom izgradnje prometnica i objekata vezanih uz njih“ – 10.11.2022.

Dobar dan, drage kolegice i kolege!Obavještavam vas da je na zadnjoj Sjednici Izvršnog odbora naše udruge, održanoj 19. rujna 2022. prihvaćen datum jesenskog predavanja u organizaciji naše udruge, za članove naše udruge, a i druge zainteresirane. Predavanje s temom „Geodetska mjerenja tijekom izgradnje prometnica i objekata vezanih uz njih“, koje će održati naš kolega mr.sc. Vladimir

Poziv na izlet u Požegu – 22.10.2022.

Dobar dan, drage kolegice i kolege!Obavještavam vas da je na zadnjoj Sjednici Izvršnog odbora naše udruge, održanoj 19. rujna 2022. prihvaćen plan jesenskog izleta u Požegu i okolicu za članove naše udruge. Izlet će se održati u subotu, 22. listopada 2022. Posjetit ćemo Pleternicu, Požegu i u povratku Kutjevo. Kotizacija za naše članove će biti

Preminuo je kolega Dušan Dragojević (10.6.1940. – 20.9.2022.)

Dana 20. rujna 2022. preminuo je mr. sc. Dušan Dragojević, dipl. ing. geod. bivši predsjednik Saveza društava geodeta Hrvatske koje je prethodnik Hrvatskoga geodetskog društva. Dušan Dragojević rođen je 10. lipnja 1940., Petrova Slatina. Geodetsku tehničku školu u Zagrebu završio je 1960. godine, a potom uz rad i Višu građevinsku školu. Na Geodetskom fakultetu u Zagrebu diplomirao