XIX. DANI GEODETA – 9.-12. svibnja 2019. – PRIJAVA

Drage kolegice i kolege!

Obavještavamo vas da je na stranici HGD-a:

https://www.hgd1952.hr/

objavljen poziv za prijavu sudjelovanja na XIX DANIMA GEODETA (susretima) koji će se održati od 09./10. do 12. svibnja 2019. u Hotelu Medena kod Trogira, a obrazac za registraciju sudionika možete naći i direktno na linku HGD-a.

Predlažemo da se što prije prijavite za što je uvjet prilaganje potvrde o uplati kotizacije.

I dalje molimo sve članove, a i one koji to nisu, a planiraju ići na dane geodeta da na mail: udruga.geodeta@gmail.com jave da li planiraju ići u četvrtak (09. svibnja) ili petak (10. svibnja) kako bi mogli planirati organizaciju prijevoza autobusom.

Već sada imamo veći broj sudionika za autobus u četvrtak, 09. svibnja koji će naša udruga platiti u cijelosti. O sufinanciranju osobnog prijevoza ćemo vas naknadno obavijestiti.

Ali bez obzira na to, svakako nam javite datum svog polaska na dane geodeta kao i način prijevoza, izbor sobe (dvokrevetna, trokrevetna ili apartman (2+1 ili 4+1) te dogovorene cimere u sobama ili apartmanima.

NAPOMINJEMO da se svakako morate prijaviti za sudjelovanje preko registracijskog obrasca HGD-a, na njihovoj stranici. Za prijavu kliknite ovdje. 

Prijava nama je samo informativna, radi organizacije prijevoza i da vam na vrijeme rezerviramo željeni oblik smještaja.

Molimo vas da ovu obavijest proslijedite svim kolegicama i kolegama, s kojima ste u kontaktu, a nisu na ovoj mail listi jer nemamo njihove mail adrese, a pogotovo kolegicama i kolegama koji nisu naši članovi – a htjeli bi ići na dane geodeta.

Našim kolegicama i kolegama, koji nisu članovi naše udruge, prenesite informaciju da, ukoliko se sada učlane i uplate članarinu za cijelu 2019. godinu (240,00 kn) mogu koristiti sve pogodnosti kao i svi mi.

Dakle, kotizaciju umanjenu za 150,00 kn te besplatan autobusni ili sufinanciran osobni prijevoz. Naravno, imat će i sva ostala, stalna prava kao članovi udruge. Ali moraju se učlaniti prije prijave sudjelovanja da mi pošaljemo u HGD potvrdu o novim članovima.

S poštovanjem,
Mirko Živković, dipl.ing.geod.
Predsjednik udruge geodeta OBŽ