XIX. DANI GEODETA – 9.-12. svibnja 2019. – obavijest s cijenama -PRIJAVA

XIX. Dani geodeta održat će se od 9./10.-12. svibnja 2019., u Trogiru, hotel Medena.

Prijave za sudjelovanje su otvorene na web stranicama Hrvatskoga geodetskog društva.

U ovome trenutku nismo u mogućnosti geodetima ponuditi opciju s programom stručnog usavršavanja za obveznike stručnog usavršavanja HKOIG. Naime, HKOIG još uvijek nije poslala poziv za prijavu aktivnosti u novi program koji bi trebao početi 1. travnja 2019. Razlog leži u činjenici da još uvijek nije dobivena suglasnost na prijedlog novoga Pravilnika o stručnom usavršavanju HKOIG od strane DGU, sukladno novome Zakonu o obavljanju geodetske djelatnosti. Dok se ne usuglase svi detalji oko pravilnika i ne dođe poziv HKOIG za prijavu aktivnosti u novi Program mi ne možemo nuditi kao opciju kotizacije program stručnoga usavršavanja HKOIG.

To ne znači da na XIX. Danima geodeta neće biti stručnoga usavršavanja. Bit će, ponudit ćemo svim geodetima nekoliko predavanja, kada uđu u novi program onda će biti i adekvatno vrednovana od strane HKOIG, a sudionici će biti u mogućnosti dobiti i bodove za sudjelovanje na XIX. Danima geodeta.

Stoga ćemo za XIX. Dane geodeta ponuditi slijedeće opcije kotizacije:

1.    2 noćenja za članove lokalnih Udruga geodeta, članica HGD-a (polupansion koji uključuje doručak i večeru) od 10.-12.05.2019. sa svečanom večerom, cijena: 600,00 kn;

2.    3 noćenja za članove lokalnih Udruga geodeta, članica HGD-a (polupansion koji uključuje doručak i večeru) od 09.-12.05.2019. sa svečanom večerom, cijena: 840,00 kn;

3.    2 noćenja za sve ostale (polupansion koji uključuje doručak i večeru) od 10.-12.05.2019. sa svečanom večerom, cijena: 750,00 kn;

4.    3 noćenja za sve ostale (polupansion koji uključuje doručak i večeru) od 09.-12.05.2019. sa svečanom večerom, cijena: 990,00 kn;

5.    Bon za svečanu večeru, bez smještaja, cijena: 150,00 kn.

Smještaj u hotelu Medena je organiziran u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama u hotelu te po potrebi i u apartmanima (2+1 i 4+1) pored hotela.

Tko želi smještaj u dvokrevetnim sobama, neka požuri s prijavom.

PRIJAVITI SE MOŽETE OVDJE

Ovim putem pozivam sve članove, a i one koji to nisu, da dođu u Trogir, a i kroz udruge podrže XIX. Dane geodeta!

Podrška XIX. Danima geodeta kroz rad udruga je moguća kroz organizaciju prijevoza putem autobusa. Zagrebačka, Osječko-baranjska i za sada Međimurska udruga geodeta planiraju ponuditi tu mogućnost svojim članovima. Moguće je i da se po dvije-tri manje udruge zajednički organiziraju po pitanju prijevoza autobusom. Razmislite malo o tome i ponudite tu opciju svojim članovima.

Srdačan pozdrav,

Doc. dr. sc. Rinaldo Paar, dipl. ing. geod.

Predsjednik